Återbesök i Wales planeras i sommar!

Det var åratal sedan jag bodde Wales och längtan efter att återse landet och mina vänner har växt. Av en slump nämnde jag detta för Marika och vips hade vi bestämt oss för att semestra i Wales i sommar.

Vi har ännu så länge bara bestämt att vi tänker oss en aktiv semester med mer vandring än shopping samt köpt flygbiljetter. Grovplaneringen är att vi flyger till Manchester, hyr en bil och kör västerut. Vi tänker oss att bestiga Mount Snowdon samt att se en och annan borgruin.

Vi kommer resa mitt i semestertider så vi behöver boka boende i förväg. Jag har börjat kika lite grann och mycket är redan fullbokat.

Den stora frågan, som jag ännu inte läst, är hur många kameror och objektiv jag kan släpa med mig. Kombinationen stor fotoväska och vandring är inte helt lyckad. Huruvida jag ska blogga om resan här, eller på min reseblogg har jag heller inte bestämt. Eller om jag ska uppdatera min debutbok och göra en version med foton…

Det finns många beslut men till att börja med är jag glad att vi ska åka!

[singlepic id=527 float=none]

PS! Bilden har åtskilliga år på nacken men jag hade faktiskt både den hatten och de byxorna på mig igår när jag var ute i skogen och förberedda mig inför sommarens strapatser.

Tillägg: jag hade faktiskt exakt det paret byxor på mig samt den hatten när jag besteg Mont Snowdon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.