Fina ord om boken av Kim M Kimselius

»Kristina har ett sätt att berätta så att det känns som om hon sitter bredvid och berättar just för dig.«

Den här veckan blev jag mycket glad och lite lättad när jag läste Kim M Kimselius ord om Jakten på den perfekta puben. Jag skickade boken till henne för evigheter sedan då jag knappt kände henne. Men hennes recensionshög är flera år lång och det var först nu hon hunnit fram till den. Under tiden har vi lärt känna varandra och jag var rädd att jag satt henne i smeten, att hon inte skulle gilla boken och att hon skulle oroa sig för att göra mig ledsen genom att skriva det. Kim är nämligen alltid ärlig när hon recenserar, annars skulle hon svika sina läsare.

Som tur var fanns det så mycket i boken hon gillade att hon kunde ge den en fin fyra i betyg. Det fanns saker hon inte gillade också, men Kim är en sådan person att det skriver hon inte offentligt. Jag kan ändå räkna ut det genom att läsa vad hon lyfter upp som är bra med boken – vilket var mycket.

Jakten på den perfekta puben var min första bok (boktraven på bilden har några år på nacken och jag har ännu fler böcker nu). Jag strävar efter att hela tiden utvecklas och skriva bättre böcker. Därför gillar jag att få feedback på det jag skrivit. Särskilt roligt faktiskt att få det på min allra första bok för jag tror att den på något sätt representerar kärnan av vad jag vill skriva. Jag tror också att det är bra att satsa på det man är bra på och bygga vidare på sina styrkor.

»Hela boken genomsyrar författarens livsenergi, och viljan att klara det hon ger sig in på. Det är inte utan att jag ibland tänker på Peter Mayles bok Ett år i Provence. En bok jag älskade att läsa. Precis som den här.«

Läs gärna hela Kims recension på hennes blogg. Texten finns också på Bokus och Goodreads. Tack Kim för att du läste min bok och tog dig tid att skriva om den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.