Bok med cykelleder i södra Wales

[singlepic id=495 w=250 h=700 float=right]Den här boken, precis som boken med vandringsleder, gör mig alltid aningen ledsen. Det är inget fel på böckerna, de är prydliga böcker som håller vad de lovar. De har kartor, tydliga beskrivningar och en och annan bild. Kruxet är att när jag bläddrar i dem och ser alla storslagna vyer, gamla 1300-talsslott och stigar som är kvar att upptäcka så vill jag tillbaka! Jag blir ledsen för jag känner att jag lämnade Wales för tidigt och för oupptäckt. Det finns otrampade stigar kvar. Samtidigt har jag inte bokat någon resa tillbaka. Dels för att jag just nu jobbar med en bok om franska Rivieran och då är det fiffigare att lägga all möjlig tid där men också för att jag vill ha min bild av Wales intakt. Knasigt.

[singlepic id=496 w=600 h=700 float=]För den som funderar på var sommarsemestern ska spenderas och gillar sin mtb rekommenderas Cycle Tours South Wales! Boken innehåller visserligen bara dagsturer men de går säkert binda ihop. Ena dagen storslagna branta kullar i Brecon Beacon och nästa dag hisnande hav. Vad kan man mer begära?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.