Min bok i Lund

Jag har varit stolt som en tupp sedan jag upptäckte att min bok är spridd över hela landet i LIBRIS. Helst skulle jag vilja åka och hälsa på allihop – det blir kanske av någon dag. Tills vidare har jag bett vänner runt om i landet hälsa på mina böcker, ta en bild och skicka till mig. Först ut är Lund.

[singlepic id=470 w=400 h=400 float=right]En god vän som bor (i ett helt underbart gammalt hus) nära Lunds universitetsbibliotek har varit där. Så här ser det ut när ett pliktexemplar beställts upp ur magasinet. Inte så jätteupphetsande kanske så jag hade tänkt komplettera med några vackra Lundbilder. Jag har varit en hel del i Lund, dels när jag bodde i Malmö och dels när jag jobbade på AstraZeneca. Lund är en mysig studentstad med Domkyrka, en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker och massa mysiga fik. Jag var helt övertygad om att jag åtminstone hade bilder av universitetsbyggnader och mysiga gränder. Tji! Hade en del, bland annat från en stadsvandring, men nackdelen med att ha utvecklats som fotograf är att gamla bilder inte duger att visa upp (den har vi hört förr på den här sidan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.