Vad handlar boken om?

Jag får ofta frågan, vad handlar boken om? Handling och handling, ska en bok ha sådant också 😉 Jag har testat flera varianter för att beskriva boken i en mening men har nu tagit fasta på vad läsarna lyfter fram i boken: Jakten på den perfekta puben är en humoristisk reseberättelse full med värdelöst vetande.

För att illustrera detta fick jag för mig att göra ett taggmoln med några av de platser och personer som förekommer i boken. Om du tycker att nedanstående är rörigt så ska du veta att jag från början hade 305 taggar, nu har jag bantat ner dem till hälften. Det finns också ett stillastående etikettmoln i bokstavsordning i botten av sidan. Missa heller inte listan med kapitelrubriker till höger.

[WP-CUMULUS]

Edit oktober 2015: På grund av diverse trassel med mina webbsajter har jag tvingats plocka bort taggmolnet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.