Bokmässan i år igen!

[singlepic id=504 w=190 h=540 float=right]Om drygt två veckor slår Bok & Bibliotek upp portarna i Göteborg. Det var en fantastisk upplevelse att vara med som utställare förra året så jag är så glad vara med igen.

I år kommer jag finnas i Egenutgivarnas monter A02:52 tillsammans med en massa kollegor. Huvudnumret för mig blir att lansera min nya bok Förverkliga din bokdröm som jag skrivit ihop med journalisten och författaren Joanna Björkqvist. Det är en handbok för alla som vill ge ut böcker på eget förlag.

[singlepic id=473 w=190 h=440 float=right]Jag har kvar några exemplar av första upplagan av Jakten på den perfekta puben som jag tar med till mässan för de som ännu inte har stiftat bekantskap med Wales. Ett exemplar av boken är reserverat som vinst i en tävling vi arrangerar i montern. Vill man ha chans att vinna det exemplaret så ska man pricka in lördagen.

Lördag är även dagen då jag kommer att bli intervjuad av Petra Jankov Picha i montern. Kom gärna förbi då! (Då = 10.40 lördag).

Vill man ställa frågor om att ge ut böcker själv så har vi Fråga Egenutgivarna kl 15.15 varje dag.

Allt från deckare till fantasy hos Egenutgivarna

En sak som är roligt att ställa ut som en del av en förening är att vi hjälps åt att sälja varandras böcker. För att få lite koll på de övriga 25 böckerna så jag vet vilken bok som passar till vilken läsare har jag de senaste kvällarna suttit och läst ett par kapitel i varje bok. Något du också kan göra här!

Det finns faktaböcker inom en rad ämnen, barnböcker, dramatiska självbiografier och många romaner. Jag har själv fått en favorit i boken om katten Cayenne. Jag är ju egentligen mer hundmänniska än kattmänniska men de kåserier jag läst gav mersmak.

 [singlepic id=505 w=610 h=440 float=none]

Katten på bilden har inget med Cayenne att göra, jag fotade den en morgon i Antibes och gillade bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.