Ny reklambild av mig

[singlepic id=485 w=300 h=300 float=right]En av de många saker jag hade problem med när jag skulle göra bokomslaget till boken var att välja bild av mig själv. Självklart skulle jag ha ett författarporträtt, men vad? Någon studiobild av mig själv hade jag inte och bråttom var det också.

Jag glodde igenom varenda bild som var taggad Kristina i bildbanken. Till slut valde jag en bild jag tagit av mig själv i fjällen genom att sträcka ut armen med en liten kompaktkamera. Jag tyckte att den passade till den image jag odlar i boken som friluftsnisse med glimten i ögat.

Nu har jag fiffigt nog lärt känna ett par fotografer och före jul testade vi att göra om mitt vardagsrum till fotostudio. På en av bilderna håller jag i min bok. Vet inte riktigt vad jag ska ha den till men borde funka som reklambild?

[singlepic id=484 w=500 h=900 float=right]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.