Ge bort en bok i julklapp

Det har kommit till min kännedom att något som kallas jul då man förväntas ge bort paket närmar sig med stormsteg. Jag älskar att ge bort finurliga paket, men jag gillar inte tidspress. Just idag känner jag mer för att slagga i soffan framför vinterstudion med en kopp kaffe än att armbåga mig fram i Nordstan i jakt på okända fynd. Är du som jag så kanske jag lösa något av din julklappsångest.

Jag har nämligen ett antal exemplar av en populär bok hemma. Jag kan signera, slå in ett vackert paket och posta vart du vill i Sverige under helgen. Endast 213 kronor per bok. Gäller till och med söndag kväll (därefter kommer jag och mitt boklager befinna oss på olika orter men boken finns hos Bokus och Adlibris).

Jakten på den perfekta puben passar särskilt bra som julklapp till morbrorn som gillar öl, svärfadern som redan har allt eller anglofilen.

Intresserad? Skicka namn och adress på den som ska ha julklappen till kristina [at] jaktenpadenperfektapuben.se så skickar jag information om hur du betalar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.