Två nya recensioner från egenutgivarkollegor

Det trillar sakta men säkert in recensioner för Jakten på den perfekta puben. I veckan två stycken från kollegor i Egenutgivarna. Egenutgivarna är en förening för alla som skriver och ger ut böcker själv som jag varit med och startat. Det bästa med föreningen är att få kollegor! Alla bidrar generöst med sina erfarenheter om alla konstiga detaljer man behöver kunna för att marknadsföra och sälja sina böcker. Vi byter också böcker med varandra och recenserar dessa.

Annika Bengtsson kallar boken välskriven och humoristisk

Annika Bengtsson är en rutinerad recensent som har recenserat böcker i Hallands-Posten sedan 1980-talet. Därför glädjer jag mig särskilt åt att just hon kallar min bok för välskriven. Rapp, fartfylld och humoristisk är också ord hon använder på min bok.

”Det är lättläst, vilket är lite problematiskt eftersom man snabbt slukar lite för många sidor och får sin hjärna sprängfylld med både värdefullt och värdelöst vetande.”

”Däremot är jag inte övertygad om att jag skulle vågat ta med mig boken som en reseguide – då är risken uppenbar att jag skulle hamnat helt vilse. Fast pubar finns det gott om så jag hade knappast riskerat att bli torrlagd även om jag hamnat på en helt annan pub än dem Kristina tipsar om.”

Tanja Dianova vill se mig skriva en ironisk deckare

Tanja Dianova skriver också att boken är rolig.

Lätt och rolig läsning innehåller massor med komiska episoder. Boken följer sin genre och det finns inga djupa tankar eller häftiga händelser. Det är tydligt att författarinnan är en mycket pålitlig, kreativ och ironisk kvinna.

Tack för era åsikter! Det är roligt att recensionerna är så pass samstämmiga. Det är en väldig hjälp när man filar på bok två och tre att veta vad ens styrkor och svagheter är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.