Desirée gillar följa med mig till puben i Wales

I höstas bytte jag och Desirée Fredlund böcker på bokmässan. Hon poserar föresten på bild här med Jakten på den perfekta puben iklädd T-shirt med reklam för sin egen hjältinna My. Nu har Desirée läst min bok och det är roligt för mig att läsa hennes recension.

Det är alltid nervöst vänta på en recension, kommer personen gilla boken? Tycke och smak är ju som bekant olika och en bok som någon höjer till skyarna kan nästa läsare lika gärna tokhata. Därför är det skönt när recensionen är positiv! Det är också en bekräftelse varje gång någon tycker att boken är rolig. Det var ju mitt mål. Sedan tycker jag också att det är intressant att se vad olika personer lyfter fram ur boken. Desirée skriver bland annat så här.

Mycket underhållande berättar hon om saker som inte riktigt är som hemma i Högan Nord. Som att leta efter varmvattenberedare. Som att upptäcka att rosmarin kan vara en häck. Att på IKEA serveras köttbullar, sås, lingonsylt och pommes frites??

Desirée spår också att ölälskaren älskar min bok, gillade att lära sig mer om Wales historia och tackar för att jag tog med henne till Wales på en lärorik och underhållande tur.

Tack själv Desirée, jag ser fram emot att sätta tänderna i My!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.