Tack alla som kom till bokmässan!

[singlepic id=479 w=650 h=600 float=]Bokmässan är över! Det är både skönt och ledsamt. Fötter och rygg är tacksamma över att få sitta ner men annars hade bokmässan gärna fått fortsätta ett par dagar till. Det var super att få chansen att ställa ut på bokmässan tillsammans med de proffsiga och trevliga gänget i Hoi. Det var guld värt vara på mässan alla fyra dagarna, träffa folk i verkligheten som jag bara träffat på nätet tidigare och diskutera allt från typsnitt, bokomslag och tryckerier till marknadsföring med andra författare, redaktörer och utgivare.

Nu är jag verkligen peppad inför att skriva klart min nästa bok. Jag har fått bekräftat att jag är på rätt spår och lärt mig massor som jag kommer ha nytta av.

Som grädde på moset sålde en hel del exemplar av Jakten på den perfekta puben på bokmässan! Färre än Maria Montazami men betydligt fler än om jag inte varit där :-). Stort tack allihop som kom och lyssnade när jag pratade om min bok och/eller handlade. Några av er fastnade på bild. Tack också till alla trevliga kollegor i Hoi:s monter: Sölve Dahlgren, Lars Rambe, Astrid Boisen, Pontus Wikner, Thomas Dahlqvist, Erika Söderström och Bo Wiberg!

[singlepic id=477 w=300 h=600 float=]

Desirée Fredlund fick en bok, i gengäld står jag nu på sändlistan för den exklusiva utgåvan av hennes roman My. Hon fotade också när jag intervjuade Ann Ljungberg.

[singlepic id=476 w=300 h=600 float=]

Tine Leinstedt har själv Walesiskt påbrå. Hon har faktiskt redan läst och godkänt Jakten på den perfekta puben. Vi gick runt söndag eftermiddag och spanade på snygga böcker. Dregelböcker som Tine döpt dem till (hon gick hem med en tung ryggsäck från fotograferna Tom Svensson & Brutus Östling)

[singlepic id=472 w=300 h=600 float=]

Anita Östhlund skriver noveller och bloggar. Jag ska faktiskt snart gästblogga hos henne om mitt skrivande.

[singlepic id=474 w=300 h=600 float=]

Malin the writer med min bok. Jag ska strax sätta tänderna i hennes Kär Lek?

[singlepic id=471 w=300 h=600 float=]

Oskar Källner var också gäst i Hoi:s monter. Han har skrivit en ungdomsfantasy som utspelar sig på 1800-talet i Sverige. Låter spännande!

[singlepic id=478 w=300 h=600 float=]

Sist men absolut inte minst Victoria Ahlén som spurtade förbi efter ett intensivt schema!

Tack också till @VimleAnna, Eva Larsson Södergren, Bosse WibergSandra Sköld, Stellan Tengroth, Helen Ljungmark, Marie Bergvall, Christina Löfving, Malin, Joanna, Sofie Thomas, Peter, Ingegerd, Ulla och ni andra!

2 tankar kring ”Tack alla som kom till bokmässan!

    1. författaren Inläggsförfattare

      Väldigt duktigt! Nu vill jag inte göra dig besviken men det här är faktiskt sidan som jag uppdaterar minst ofta. Tomatsallad.nu (jo jag trodde också jag skulle vara anonym ett tag) och kristinasvensson.se (när jag insåg att anonymitet var i vägen ibland) uppdateras faktiskt oftare. Nu ska jag spana in din sida!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.