Boken säljs på bokresa 10-12 februari

Gillar du böcker? Driver du en bokblogg? Är du ledig helgen 10-12 februari 2012 och vill träffa likasinnade? Då tycker jag du ska åka på bokresa till Norrtälje! Resan ordnas av Petra Jankov Picha från Breakfast Bookclub och det finns i skrivandets stund ett par platser kvar. Jag har tyvärr själv inte möjlighet att delta men applåderar initiativet.

Petra kommer under bokresan att ordna ett bokparty där hon berättar om hur man går till väga när man själv ger ut en bok och presentera några böcker, som hon också har med till försäljning. Jag är mycket stolt över att Jakten på den perfekta puben är en av dem.

Detta har föranlett mig att fundera på vem jag tycker ska köpa boken. Jag söker efter en säljande mening som anger målgruppen för boken (lite mer specifikt än ”den som pendlar kollektivt till jobbet och behöver en kul bok med korta kapitel”). Jag funderar på något i den här stilen: Akademiker, man eller kvinna, 30+ som är nyfiken på Wales, road av resor och gillar kåserier. Vad tror ni om det? För torrt?

Medan jag klurar vidare på en säljande målgruppsdefinition, spana in programmet för bokresan, boka in er och köp min bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.