Min bok seglar i Medelhavet

[singlepic id=500 w=600 h=600 float=]

Jag blir stolt varje gång jag ser min bok på ett bibliotek, i en affär eller hemma i bokhyllan hos någon av min vänner och kollegor. Men särskilt stolt blev jag igår när jag hittade igen boken hemma hos Bosse Wiberg. Hans hem är nämligen en segelbåt vilket gör att utrymmet för böcker är högst begränsat. Men där, bredvid hans egna böcker stod minsann ett välläst exemplar av Jakten på den perfekta puben.

[singlepic id=501 w=600 h=600 float=]

Jag glömde ta en bild utifrån av Bosses båt, så jag illustrerar inlägget med en annan segelbåt i Medelhavet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.