Köp Jakten på den perfekta puben

[singlepic id=433 w=200 h=230 float=right]Jakten på den perfekta puben finns också i en tryckt version! Den kan beställas hos alla bokhandlar med hjälp av ISBN-numret 978-91-86215-56-9.

Några prisexempel:

  • Adlibris 203 kr (frakt från 0 kr)
  • Bokus 220 kr (frakt från 0 kr)
  • Från förlaget GML 189 kr (frakt 45 kr).
  • Direkt från författaren 180 kr (frakt 45 kr)
  • I Göteborg: Jane’s Place på Nordenskiöldsgatan (Tyvärr är butiken nedlagd!)
  • Eller låna boken på något av dessa bibliotek.

Klicka på någon av länkarna ovan, alt kontakta mig.

[singlepic id=435 w=200 h=230 float=right]Boken är 292 sidor eller 2 cm tjock – perfekt tjocklek för att få plats i handväskan. Klicka på bilderna här bredvid för mer detaljer. Det är också möjligt att bläddra i ett smakprov av boken. Pappersboken innehåller enbart text (för att hålla tryckkostnaderna nere). Bilder finns däremot här, följ med på en illustrerad resa i Wales.

Vill du läsa om mina erfarenheter av att ge ut en bok själv? Följa den långa jakten på rätt tryckeri, val av typsnitt och allt annat? Klicka här.

[singlepic id=428 w=200 h=230 float=right]Har du frågor om boken eller vill köpa ett signerat exemplar av Jakten på den perfekta puben? Hör i så fall av dig till författaren.

Kristina tittade på den perfekt v-formade ryggtavlan som cyklade framför och undrade hur den såg ut au naturel. Hon borde kanske snarare funderat över vad hon egentligen gjorde vinglandes i Cardiff mitt i natten. Men man ska ju leva i nuet, och detta var ett gyllene tillfälle att börja leva efter den devisen.

Efter att ha blivit utmobbad från sitt jobb emigrerade Kristina till Wales. Följ med på en underhållande jakt på varmvatten, drömyrket och en klassisk pub bland byråkrater, cirkusdirektörer, kolbaroner, kung Arthur och Jabba de Hutts vänsterhand.

1 tanke kring ”Köp Jakten på den perfekta puben

  1. Pingback: Julklappstips – Jakten på den perfekta puben - Tomatsallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.