Bokmässan 2012 – min andra som utställare

[singlepic id=507 w=520 h=800 float=none]

Min andra bokmässa som utställare är över! I fyra dagar har jag pratat böcker och bokutgivning i Egenutgivarnas turkosa monter. Jag har också fotograferat, twittrat, bloggat, checkat in och fejsbuckat om mässan under tiden för att påminna mina följare precis vart de borde gå.

Fick faktiskt beröm för att jag varje gång la med monternumret – det underlättade för de som ville hitta igen mig. Att jag sedan ofta var upptagen eller på vift (i jakt på kaffe) är en annan sak. Ber om ursäkt till alla som kom för att hälsa på mig och så var jag inte där!

Fokus i år har legat på nya boken Förverkliga din bokdröm och Jakten på den perfekta puben har mest fått agera statist i bakgrunden. Men den var med! Lite roligt tyckte jag det var att den som vann ett exemplar av boken i vår montertävling (där man bland annat skulle motivera vilken bok man helst ville vinna) heter just Kristina.

Jag har skrivit mer om min bokmässa i min blogg och webbsajt.

[singlepic id=506 w=520 h=440 float=none]

Foton: Stefan Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.