Trevlig recension leder till upptäckt av sångskatt (?)

Jag har fått en till trevlig recension! Denna gång i tidningen Bohuslänningens bokblogg. Det är en kollega till mig, Anna Granström, som läser och recenserar böcker där.

Jag blev lite skraj när jag började läsa hennes recension för hon började med att skriva något i stil med att hon äntligen läst ut boken och jag tänkte ”oj, tyckte hon den var så seg” men det visade sig att jag drog helt fel slutsatser. Anna skriver bland annat:

allt skrivet lättläst, underhållande och smått ironiskt. Dessutom kryllar den av vad man kan kalla onödigt men väldigt roligt vetande.

Anna fascinerades särskilt av historien bakom världens längsta järnvägsstationsnamn Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Hon googlade och hittade flera youtube-klipp med sånger där det rätta uttalet för denna ort lärs ut. Jag blev såklart nyfiken, hastade in på youtube och det var ju inte en eller två sånger, det var ju hur många som helst. Inte lätt att välja mellan alla dessa mästerverk men här är ett exempel. Mycket nöje!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.