St Hilary med i teve-serien Sherlock

Såg ni andra avsnittet av Sherlock igår? I avslutningen dricker Sherlock och Watson kaffe utanför en fantastiskt vacker pub med stråtak. Det är the Bush Inn i St Hilary i södra Wales. En pub jag utnämnt till min favoritpub!

[singlepic id=492 w=620 h=440 float=]

Tack till Mattias Boström som gjorde mig uppmärksam på detta (själv hade jag fullt sjå att undvika alla läskiga scener, just Baskervilles Hound var inte mitt favoritavsnitt). Om ni gillar Sherlock och har twitter ska ni absolut följa @mattiasb under avsnitten. Mattias är ett stort Sherlock Holmes-fan och ger fortlöpande information om hur skaparna inspirerats av böckerna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.