Två kartonger med information om Wales

Min dator har med osedvanligt usel tajming havererat totalt. Så istället för att avsluta nästa bok har jag börjat röja hemma. Ni vet, börjat gräva i de där högarna som stått så länge att jag själv inte längre ser dem. De som bjuder på spännande återseenden av prylar jag saknat i flera månader (år).

I mitt kök har det länge stått två svarta kartonger på varandra. En rätt snygg hög om jag får säga det själv och extremt praktisk att lägga ifrån sig prylar på. Men det finns ett antal sådana högar i mitt hem och de kanske inte direkt skulle bli godkända av någon inredningsguru. Hur som helst, just dessa kartonger innehåller all research till Jakten på den perfekta puben.

[singlepic id=493 w=600 h=500 float=]

Med tanke på att boken varit klar ett tag och att jag inte direkt åker runt och håller föredrag om Wales så är frågan om jag verkligen måste spara precis varenda liten broschyr? Men innan man kan slänga något så måste man ju kolla vad kartongerna innehåller.

Jag blev själv rätt imponerad av mängden. (Efter att jag tagit den här bilden åkte jag lämpligt nog hemifrån och lämnade röran).

[singlepic id=494 w=600 h=400 float=]

Det här är en liten del av den research som ligger bakom min bok. Husorganet wikipedia var flitigt anlitat och en del information kom ur lånade böcker. Förutom den där lilla biten med att jag var i Wales rent fysiskt, cyklade omkring och letade upp alla pubarna.

Förresten, det har smugit in en katt bland hermelinerna i bilden ovan. Vad är det som inte passar in?

Svaret kommer alldeles strax. I kartongerna hittade jag också dagboken från min Bejing-resa men den är inte med i bilden.

Svar: Ölunderläggen. De kommer från svenska Dugges. Why Jesus? har faktiskt med boken att göra.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.